Általános Szerződési Feltételek

Felhasználási feltételek

 

 

Naru.ro egy megfizethető weboldal https://naru.roTartozó ANEOLLOR SOCIETATE SRL, román jogi személy, székhelye Tg-Jiu, Motor Aleea 4. szám, amelynek egyedi azonosító kódot RO25865040, rendelési szám a cégnyilvántartásba J18 / 393/2009, telefon 0745556278, e-mail: info @ Naru.ro képviseli a rendszergazda, Mr. Andrei Andritoiu, szervezett és működőképes a román törvények (a továbbiakban: Társaság).

A Naru.ro olyan webhely, amely egy e-kereskedelmi szolgáltatást javasol annak érdekében, hogy az Ügyfél számára kizárólag elektronikus eszközökkel és egyéb távoli kommunikációt alkalmazó termékek és / vagy szolgáltatások igénybevételének lehetősége legyen.

Az Ügyfél a 18 évesnél idősebb természetes személy, vagy a jogi személy, teljes edzési kapacitással, amely hozzáférést biztosít a webhelyhez és a termékekhez és / vagy szolgáltatásokhoz, kérve, hogy átadják őket a Románia területén feltüntetett címre.

Távoli szerződés a művészet meghatározása szerint. 2. 7. pontja GEO június 7-én 34 június 4. 2014 fogyasztói jogokat kötött szerződések szakemberek, valamint a kiegészítő és módosító normatív aktusok, bármely között kötött szerződés a szakmai és fogyasztói belül adásvételi vagy szolgáltatási rendszer a a szakmai és a fogyasztó egyidejű fizikája nélkül szervezett távolság, a távoli kommunikáció egy vagy több eszközének kizárólagos használatával, beleértve a szerződés megkötését is;

           

Művészet. 1. Általános rendelkezések

Ez a dokumentum meghatározza a vállalat által a Naru.ro weboldalon nyújtott szolgáltatás igénybevételének feltételeit. Használata, beleértve, de nem kizárólagosan a betekintés, a tartózkodási és tartalmának a helyszínen, magában foglalja a csatlakozását a látogató vagy az ügyfél a jelen Általános Szerződési Feltételek.

Az Ügyfél vállalja, hogy figyelemmel kíséri azokat a feltételeket, amelyek frissíthetők, módosíthatók és befejezhetők a Társaság határozatától függően, hogy bővítsék a kínált szolgáltatások nyújtását vagy a jogalkotási változások szerint. A félreértések esetén a megrendelés időpontjában érvényes feltételek érvényesek.

A munkához való hozzáférés kizárólag a weboldal elérésével történik:www.naru.ro..

Ha a látogató vagy az ügyfél nem ért egyet és / vagy nem fogadja el és / vagy visszavonja elfogadását a jelen dokumentumban a feltételekről, e-maileket küld a címreinfo@naru.roAnnak megadása, hogy feladja: a munkához való hozzáférés, a vállalat által kínált egyéb szolgáltatások a webhelyen keresztül, hírlevelek / figyelmeztető jelzések és / vagy kommunikáció (elektronikus, telefon, stb.).

 

Művészet. 2. A szolgáltatásokhoz való hozzáférés feltételei

Annak érdekében, hogy a Társaság által a Naru.ro webhelyen keresztül javasolt szolgáltatások elérése érdekében a látogatónak 18 év feletti természetes személy legyen, vagy olyan jogi személynek kell lennie, aki teljes edzési képességgel rendelkezik, amely a weboldalhoz való hozzáférést, a termékeket és / vagy szolgáltatásokat igényli , kérve a szállítmányt a Románia területén feltüntetett címre, és elfogadja ezt a dokumentumot a feltételekről.

A megrendelő termékek a következő adatok kívánt elemeinek és weboldalának kiválasztásával történik:

 • Az egyének számára: név, vezetéknév, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, személyes numerikus kód;
 • Jogi személyek esetében: név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, egyedi regisztrációs kód és névnév és név vezetékneve.

Információ arról, hogy a vállalat ezt az adatokat használja, a használat időtartama és a használat célja, megtalálható az "Adatvédelmi irányelvek" dokumentumban, amely a NARU.RO weboldalon található: https://naru.ro/pages/my-personal-data

A helyszínen megrendelt termékek kifizetésewww.naru.ro.Visszatérítés (a csomag fogadásakor) bankkártyával végezhető el a pénzforgalmi szolgáltató révén, a partner bankintézményei vagy banki átutalása révén.

A webhelyen bemutatott termékek vagy szolgáltatások összes árát Lei (RON) fejezi ki, és tartalmazza az ÁFA-t.

A megvásárolt termékek számlázása kizárólag RON-ban történik az Ügyfél által a megrendelési űrlapon történő megadott információival.

Az ügyfél vállalja a felelősséget az Ügyfél által a számla által szolgáltatott információk pontosságáért, ezért az Ügyfél köteles ellenőrizni a megrendelőlap regisztrálásakor megadott adatokat, valamint az ellenőrzési visszaigazoló üzenet kézhezvételét.

A számlák a következőképpen kerülnek kiadásra: A termékek és szolgáltatások kézhezvételét megelőző kifizetések esetében a takarmányszámlát adják ki, és a termékek kézhezvételének időpontjában végrehajtott kifizetések esetében a végleges számlát adják ki. A korrekciókhoz (törlések, visszatérés), a Storno számlák kiadása. Minden számlát automatikusan adnak ki és rögzítenek, és az adójelentésekbe tartoznak.

A szolgáltatáson keresztül megvásárolt termékek és / vagy szolgáltatások kifizetése mind online, a bankkártyával, a fizetési kártyával, a banki átutalással és a futárral készpénzben történő szállítással.

A Naru.ro nem korlátozza az ügyfelek által megrendelt termékek mennyiségét, és nem különbözteti meg az egyéni vagy jogi személytől függően. Azonban a 2000 LEI-nél magasabb megrendelések esetében a vállalat folytatja a megrendelés telefonjának megerősítését, és a megrendelés 30% -os előrejelzését kéri.

Abban az esetben, az online kártyás fizetés, a Társaság nem / nem tehető felelőssé semmilyen többletköltséget által támogatott kliens, beleértve, de nem kizárólagosan a pénznemek közötti átváltást alkalmazott díjak a kibocsátó kártyát, ha a valuta a kiadására eltér RON . Ennek a tevékenységnek a felelőssége csak az ügyfelet hordozza.

A webhelyen elérhető termékleírás, jellemzők és súlya (statikus / dinamikus képek / multimédiás bemutatók / linkek más webhelyekre stb.) Nem szerződéses kötelezettség, ezek a szerződéses kötelezettség . A vállalat visszavonhatja a termékkínálatot, vagy bármikor megváltoztathatja azt, amíg a megrendelést nem a károsodás vagy más büntetések bármely potenciális ügyfél számára.

A termékek és / vagy szolgáltatások képeiben a vállalat fenntartja magának a jogot, hogy más termékeket (tartozékok / stb.) A termékek költségeit nem lehet bevonni, és implicit módon nem kerül kézbesítésre. Ebben az esetben kifejezetten meghatározza azokat a termékeket, amelyek jó eladó és a képen látható jelek.

Ha a vállalat valószínűtlen, akkor nem fogja tiszteletben tartani néhány terméket, e-mailben értesíti az ügyfelet, megadva az egyik alternatíva:

 1. A megrendelés visszavonása vagy a termék eltávolítása, amelyet már nem lehet szállítani
 2. Kedvezmények fogadása egy másik termék megvásárlására a helyszínen.

Az ügyfél olyan termékek megrendelését végezheti el, amelyek kizárólag a helyszínen értékesítettek, az Ajánlatok az idő múlásával korlátozottak. A helyszínen megjelenő ár a megrendelés időpontjában nem fog változni, szilárdan.

A lejárt, amely lejárt, nincs parancsok.

A megrendelés befejezésével az Ügyfél beleegyezik, hogy a vásárlási folyamathoz szükséges összes adat helyes, teljes és igaz a megrendelés elhelyezésének időpontjában, a dokumentumban és a kiadott parancsban.

A távoli szerződés megszűnésének pillanata az az idő, amikor az ügyfél elhelyezi a megrendelést. A Társaságnak azonban jogában áll kapcsolatba lépni az ügyféllel bármely rendelkezésre álló / elfogadott (telefonon vagy e-mailben) a megrendelés személyes megerősítéséhez.

A vállalat egyoldalúan elítéli, és automatikusan megszünteti az ügyfél megrendelését, még az ügyfélnek címzett előzetes értesítés nélkül is, anélkül, hogy bármilyen részét vagy anélkül, hogy a többi kár igénybevétele alatt állna, vagy anélkül,

 • A tranzakció érvénytelenítése a Társaság által az online kifizetések esetében elfogadott hitelfeldolgozóval, mivel az ügyfél nem fogad el egy másik fizetési módot;
 • az ügyfélkártya kibocsátó bankjának, a tranzakcióban, az online kifizetések esetében, mivel az ügyfél nem fogad el egy másik fizetési módot;
 • Az Ügyfél által szolgáltatott adatok (cím, kapcsolattartási adatok) a webhelyen hiányosak vagy helytelenek, és az ügyfelet nem lehet kapcsolatba lépni az adatkorrekcióhoz;
 • Az Ügyfél tevékenysége a helyszínen, és / vagy bármilyen károsodást okozhat a vállalat és / vagy partnerei részéről;
 • Több mint két egymást követő, sikertelen szállítás;
 • más objektív okokból.

Ha az Ügyfél feladja a kifizetési megbízást a megerősített banki átutalással, vagy az online fizetési megoldással a kártyával, és amelyben az ügyfél kártya kibocsátó bankja engedélyezte a banki tranzakciót, ezt az összeget teljes mértékben megtéríti a társaság által 14 nappal a társadalom dátumától, tudatában lett a tény.

Ha az Ügyfél által előre megrendelt valamilyen termék (megerősített banki átutalással vagy online kártyás fizetési megoldással) már nem áll rendelkezésre a társadalom független okaira, akkor ezt a lehető leghamarabb tájékoztatja az ügyfelet, Meg fogja rendelni az előre fizetett összegek visszafizetését az ügyfél értesítésétől számított 14 napon belül.

Ebben a helyzetben a vállalat fenntartja magának a jogot, hogy az esedékes visszatéríthető összegek mellett a helyszínen egy másik termék megszerzésének csökkentése.

 

Rendelés módosítása

Az elhelyezett parancs csak a következő helyzetekben változtatható meg, és csak az ügyfél kérésére:
- az ügyfél feladja a terméket és értesíti a társadalmat, mielőtt elküldi a megrendelést

- A maximális szállítási határérték meghaladása a maximális szállítási határérték felett

- A szállítási cím megváltoztatása

- A soros szállítási határidők (maximális nap különbség) kumulálása

- A fizetési mód megváltoztatása

- Adatok módosítása a számlázáshoz

Ha az ügyfél megváltoztatja a változást, írásban kéri ezt írásban, e-mailt küld az info@naru.ro e-mail címre, amely egyértelműen említi a kérést és a megrendelési számot.

Ha az ügyfél megváltoztatja személyes adatait, a webhelyen elérhető űrlapok segítségével az összes meglévő görgetési megbízás akkoriban megőrzi az Ügyfél által meghatározott / elfogadott adatokat a változás időpontja előtt, a szállítás és az érintkezés mellett, az újonnan módosított adat.

 

A számla és a szerződés

A Társaság az Ügyfélnek az Ügyfél által a hatályos jogszabályok szerinti termékekre / szolgáltatások megvásárlására vonatkozó összes szükséges dokumentumot ki fogja adni és továbbítani.

A Társaság megkönnyíti az ügyféladatokat a befejezés állapotáról, amelyben a megrendelés az általa jelzett címen található információ e-mail küldésével. Az EMISA számla tartalmazza az összes kötelező megemlékezést a 155. cikkel összhangban.

A Szerződés és a Courier (AWB aláíró és rendezett) ügyféllel történő kézbesítését igazoló dokumentumok a Társaságtól a tiszteletre méltónak.

A szerződés meghatározott időtartam alatt kötött. Úgy kell tekinteni, hogy megszűnik, ha a felek végrehajtották kölcsönös kötelezettségeiket a jelen dokumentumban meghatározott határidők és feltételek között.

 

Szállítás

A NARU.RO-tól megvásárolt termékek ügyféllel történő szállítás csak a gyors futárrendszeren keresztül történik.

A termékszállítási árat kiszámítják és közöljük az Ügyfélnek a megrendelés teljes összegétől függően (ha több áru van), és a megrendelt áruk teljes értéke. Naru.ro becslése alapján belső mutatók a szállítási költséget és az ügyfél kifejezetten elfogadja azáltal, hogy a becslések a szállítási költséget, függetlenül attól, hogy az adatok meghatározása alapjául szolgáló ez a költség. Következésképpen az ügyfél nem kérhet alacsonyabb közlekedési költségeket a parcella saját mérései alapján vagy mérések alapján.

Bizonyos feltételek mellett a vállalat ingyenes szállítást kínálhat (a megrendelés vagy más promóciós tevékenységek értékétől függően). A vállalat nem minden formában, hogy ingyenes szállítást biztosítson.

A megrendelés szállítási ideje kifejezetten kommunikálódik, amikor elhelyezi, és számos napot befolyásol: a Naru.ro árufuvarozási szállítójának szállítása, feldolgozási idők a kezdeti szállító logisztikai központjában és a társaság raktárában, munkanapokban a hónap, a termékek számát az egyes termékek sorrendjében és feldolgozási idejében stb. A teljes szállítási időt egy hosszabb időtartamú termék ellensúlyozhatja, így az Ügyfél elfogadja, hogy több terméket kumulálunk egy parancsban, amely a termékek teljes távoli dátumig történő szállítását elszámolja. Szabályként a megrendelésben lévő termékek egyetlen csomagban egyedülálló AWB-vel rendelkeznek (nem részben szállítják a termékeket a megrendelésben).

A szállítmányokat általában a megrendelés elhelyezése során feltételezett időszakon belül végzik el (3-4 nap között változó), és az ügyfél bármikor információt szerezhet a szállítási állapotról.

Ha egy termék kivételes időtartammal szállítható, akkor a vállalat azonnal értesíti az ügyfelet e-mailben, amely két lehetőséget kínál: Az ügyfél feladhatja (írásban) a megrendeléshez / termékhez, vagy elfogadja az új szállítási határértéket. Abban az esetben, ha a kifizetés a szállítás előtt történt, a fizetett összegeket teljes mértékben megtérítik a törvénynek megfelelően, a lemondás napjától számított 14 napon belül.

 

Garancia

A Naru.ro megfelel a garanciális rendelkezéseknek a hatályos román jogszabályoknak megfelelően. Ezekkel a garanciákkal kapcsolatos világos részleteket a termékek termékei adják meg, és nem lehet széles körű garanciát nyújtani, több említett. A garancia a Normál használati feltételekre vonatkozik, és csak a NARU.RO által megvásárolt és fizetett termékek esetében érvényes.

A termékek a 449/2003 törvény rendelkezéseinek megfelelően megfelelőségi garanciát élveznek, vagy ha a termék bemutatása kiterjesztett garanciális időszakot kap. Felelősség naru.ro, a művészet rendelkezései szerint. A 449/2003 törvény 9-14. A megfelelés hiánya 2 éven belül következik be, amelyet a termék szállításából kiszámítanak.

A garancia magában foglalja a nem megfelelő termékek értékének visszafizetését, amelyekre az Ügyfél írásban értesíti a kereskedőt a jogi kifejezésen belül; A vállalat nem helyettesíti és nem javítja a hibás vagy nem megfelelő termékeket. A nem megfelelő termékek megváltják a társadalom tulajdonát. Az ügyfél nem jogosult kompenzációra vagy szankciók nem megfelelő termékek és a megrendelő kijelenti, hogy elfogadja, hogy megkapja a termékek értékének és a közlekedés esetében a megfelelés hiánya.

Az egyes termékek jellemző jellemzőinek világos részleteit mind a webhelyen, mind írásban, a Verso AWB-n található dokumentumlistában írják.

Az ügyfélnek meg kell tartania ezt a dokumentumlistát, és megfelel az utalásoknak. Tájékoztatás a Naru.ro feltételeire és a különböző típusú termékek általános használatára vonatkozó utasításokról.

 

Visszatérési politika

Az ügyfél a szerződésen keresztül vásárolt termékeket a következő helyzetekben adhatja meg:

 • A termékek súlyos romlással rendelkeznek, amelyek nem megfelelőek;
 • A szállított termékek eltérőek (specifikációk, mennyiség, stb.) A helyezett parancshoz;
 • A termékek hibákat mutatnak
 • Az Ügyfél a Szerződésben a művészetben 14 napon belül visszatartotta a szerződést. 9. GEO 34 június 4-i 2014 fogyasztói jogok kötött szerződések szakemberek, valamint a kiegészítő és módosító normatív

A Társaság a visszaküldött termékekre vonatkozó összes szállítási költségeket (mind a szállítás, mind a visszatérés a foglalási októl függetlenül) a helyszínen keresztül történő visszatérési kérelem esetében. Ha az ügyfél egy újabb futárat vagy egyéb szállítási módot (POST) alkalmaz, az Art 13 (3) bekezdést és a 14. cikket alkalmazza. 34 2014. június 4-én a szakemberekkel kötött szerződésekben a fogyasztói jogokról, valamint a normatív cselekmények módosítására és befejezésére.

A kivonási időszak lejárta előtt, illetve a termék kézhezvételét követő 14 nap előtt a művészet rendelkezéseinek megfelelően. A Sürgősségi Szerződés 9. 34. június 4-i 2014 fogyasztói jogokat kötött szerződések szakemberek, valamint a kiegészítő és módosító normatív, az ügyfél értesíti a Társaság azon döntését, hogy a szerződéstől elállni.

E célból az ügyfél az alábbi változatok közül választhat:

 1. a) A helyszínen elérhető visszavonási űrlapot használvaNaru.ro. Cserébe szekció;
  b) bármely más egyértelmű nyilatkozat létrehozása, amelyben kifejezi döntését, hogy visszavonja a szerződést.

Az ügyfélnek, aki értesítette a visszatérés cég, ez felelős azért, hogy a termékeket ő már vissza, vagy átadta fel a társadalom vagy felhatalmazott személy által a társaság megkapja a termékeket (általában a gyors futár cég jelezte a visszatérő formában www. naru.ro), indokolatlan késedelem nélkül és a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül. A kifejezés teljesítettnek, ha a termékeket az ügyfél által küldött lejárta előtt a 14 napos időszak csomagolás megfelelően védeni a szállítás során és eredeti csomagolásban.

Az Ügyfél nem tudja visszaadni a megvásárolt termékeket, és / vagy nem követelhet más károkat / kártérítést a következő helyzetekben:

- Ha a megadott helyzetek bármelyikének visszatérési iránti kérelme a 14 napos időszakra meghaladó visszatérési szándékról szóló értesítés időpontjáról, a tiszteletben tartott szerződés napjától számított munkanaptól számítva.

- ha egy termék motivációnak adódik, az egyik helyzet egyike, és a visszaküldött termék nem ugyanabban az állapotban van, amelyben szállították (az eredeti csomagban az összes intakt címkével és a kísérő dokumentumokkal)

- Ha a termékeket az Ügyfél által bemutatott vagy egyértelműen testreszabott előírásoknak megfelelően készítették.

- ha már megrendelt és leszállított szigetelőanyagok, hogy nem lehet vissza egészségvédelmi okokból vagy higiéniai okokból, és akik már felbontotta az ügyfél által (ezek a termékek vannak jelölve bemutatót nem térítendő termékek).

- Ha a termékeket elrendelték, akkor a szállításuk után, természetüknek megfelelően, elválaszthatatlanul keverve más elemekkel.

Az ügyfél tájékoztatást kap a megrendelés e-mailben, ha visszaadható, vagy nem, és ha vannak költségek visszatérés esetén. A készletet alkotó termékeket készletként kell visszaadni. A dobozok és a védőcsomagolás a termék részeként tekinthető.

 

Visszavonási jog

Az Ügyfél visszavonása esetén a Társaság megtéríti az általa kifizetett összegként kapott összegeket, beleértve adott esetben, az esetleges átadás költségeit, indokolatlan késedelem nélkül, és mindenesetre később nem később az Ügyfél visszavonási határozatainak tájékoztatásának napján. A visszatérés csak banki átutalással történik az Ügyfél által az IBAN-ban. Nincs visszatérés készpénzben vagy visszafizetésben.

 

Csalás

A Társaság nem igényli ügyfeleit vagy látogatóit bármilyen kommunikációs eszközzel (e-mail / telefon / sms / stb.) A bizalmas adatok, számlák / bankkártyák vagy személyi jelszavak tekintetében.

Az ügyfél teljes felelősséget vállal a bizalmas adatok harmadik részének nyilvánosságra hozataláért.
A vállalat semmilyen felelősséget nem vállal a helyzetben abban a helyzetben, amikor az ügyfél bármely olyan formanyomtatványon, amely egy harmadik fél által előirányzott, amely azt állítja, hogy / képviseli a társadalom érdekeit.

Az ügyfél vagy a látogató tájékoztatja a vállalatot az ilyen kísérletekről a kapcsolattartási adatok használatával.

A látogató és az ügyfél tilalma, a polgári, büntetőjogi vagy szerződéses kötelezettségek vonzásának szankciója alatt bármely kísérlet:

- Hozzáférés a másik ügyfél bármely típusának adatait fiókkal vagy más módszerrel.

- Változtassa meg vagy módosítsa a webhely tartalmát vagy a vállalat által az ügyfélnek bármilyen módon küldött levelezést.

- A szerver / szerver teljesítményének befolyásolása, amelyen a webhely fut.

- harmadik fél hozzáférése vagy nyilvánosságra hozatala, amely nem rendelkezik a szükséges jogi hatósággal, a Társaság által az ügyfél által küldött bármely eszközzel küldött tartalmat, ha nem a tartalom törvényes címzettje

- az anyagok, elsősorban NARU.RO-tartalom továbbítása, közzététele, terjesztése, feljegyzése, közzététele, terjesztése, nyilvántartása, a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére vagy átadására vonatkozó jogszabályok megsértésére;

- Helytelen vagy hamis információkat adjon meg az ügyfelek számára elérhető űrlapokon keresztül

- terjessze adatok, információk vagy alapértelmezett tartalom, erőszakos vagy izgalmas az erőszak, vagy politikai, rasszista vagy idegengyűlölő, vagy általában bármilyen tartalom ellentétes a hatályos jogszabályokkal, vagy ellentétes a jó erkölcs;

- Linkek létrehozása más oldalakra a társadalom kifejezett hozzájárulása nélkül

- az információ, tartalom vagy bármely adat értékesítése, módosítása vagy kihasználása a helyszínen vagy a NARU.RO által javasolt szolgáltatáson, a vállalat kifejezett és írásbeli hozzájárulása nélkül

- Gyakorlatos mérnöki mérnöki, decompile, szétszerelés, dekódolás, vagy más módon megpróbálja megszerezni a forráskódot a szolgáltatás nyújtására használt vállalat szellemi tulajdonával kapcsolatban.

- veszélyeztető vagy megpróbálja veszélyeztetik a biztonságot az Naru.ro helyén, beleértve, de nem korlátozva, amikor megpróbálja ellenőrzése, szkennelési vagy tesztelje a biztonsági rés a számítógépes rendszer vagy hálózat, illetve sérti biztonsági óvintézkedéseket, vagy hitelesítés nélkül kifejezett előzetes engedélyezés.

- a társadalom szellemi tulajdonjogának védelme által védett tétel

- A NARU.RO látszólagos vagy működésének szimulálása, beleértve a korlátozás nélkül, például egy tükörhatáshoz

- A helyszínen vagy szolgáltatások közvetlen vagy közvetetten zavarja vagy megakadályozza, vagy próbálja továbbítani vagy aktiválni számítógépes vírust a webhelyen keresztül.

Naru.ro emlékeztet arra, hogy az információbiztonság vagy a hálózatok megsértése a polgári, büntetőjogi vagy szerződéses felelősség vonzásához vezethet, és hogy a vállalat ellenőrzi az ilyen jogsértéseket, és felkéri az igazságügyi hatóságokat, hogy folytassa a felhasználókat, akik hozzájárultak a az ilyen tények bizottsága. Felhasználók vállalják, hogy a helyszínen törvény előírásainak megfelelően a várható célját és a jogszabályi előírásoknak, szabályozva van, az a jelen dokumentumot a feltételek.

 

A felelősség korlátozása

A Társaság semmilyen módon nem vállal felelősséget a webhelyen vagy tartalom előtt bármely ügyfél előtt, különben a cikkek, a feltételek, feltételek. Ha az ügyfél úgy ítéli meg, hogy a NARU.RO bármely eszközzel szállított tartalom megsérti a szellemi tulajdonjogokat vagy bármely más jogot, akkor a Naru.ro-nak a Naru.ro-nak a Naru.ro-nak a Naru.ro-n található elérhetőséggel kapcsolatba léphet. hogy a társadalom tudjon tudást az okról.

A Társaság nem garantálja az Ügyfél hozzáférését a webhelyhez vagy a munkahelyhez, az utóbbi nyilvántartásba vételének hiányában a webhelyen lévő regisztrációs szakaszokon keresztül, és nem adja meg a jogot részben és / vagy teljes mértékben letölteni vagy módosítani , a részlegesen vagy teljes mértékben a tartalom reprodukálására, másolásra, vagy bármilyen tartalmat más módon történő kihasználására vagy bármely olyan harmadik tartalmat, amelyen a felhasználási megállapodás alapján a felhasználási megállapodás alapján és / vagy hozzáférést biztosított, az előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül Társadalom.

A Naru.ro nem reagál a tartalomban lévő kapcsolatok tartalmára, minőségére vagy jellegére, függetlenül ezen linkek jellegétől. Ezeknek a helyeknek, a kapu felelőssége, teljes egészében a tulajdonosok.

A Naru.ro nem kínál közvetlen vagy közvetett garanciát, például:
- a szolgáltatás összhangban lesz az ügyfélkövetelményekkel
- A szolgáltatás megszakítás nélküli, biztonságos vagy semmilyen hibás
- ingyenes vagy árú termékek / szolgáltatások a szolgálaton keresztül megfelelnek az ügyfelek igényeinek vagy elvárásainak

A rendelkezések határain belül a helyszíni feltételek, az üzemeltetők, a rendszergazdák és / vagy a tulajdonosok semmilyen módon nem felelősek a kapcsolatukért vagy következményeikért, de nem kizárólag, akciók, különleges ajánlatok, promóciók, promóciók, vagy bármely más típusú kapcsolat / link / tranzakció / együttműködés / stb. amely az ügyfél vagy a látogató között, és azok bármelyike ​​között, akik közvetlen vagy közvetett promócióval rendelkeznek a webhelyen keresztül.


Vis maior és véletlen eset

Kivéve azokat az eseteket, amikor nem kifejezetten nem tervezték, a még folyamatban lévő szerződés egyik felét sem fogja vállalni a végrehajtás során a végrehajtás során, vagy / vagy megfelelően, teljesen vagy részben, az általa inkább kötelezettségvállalások bármelyikére A szerződés alapja, ha az adott kötelezettség nem végrehajtását jelentős erői esemény okozta.

A fent említett eseményre hivatkozó fél részének vagy jogi képviselője köteles haladéktalanul és teljesen figyelmet fordítani a másikra, annak előállítására, és bármilyen intézkedést megtesz annak érdekében, hogy korlátozzák az esemény következményeit.

A fent említett eseményt meghívó fél részének vagy jogi képviselője csak akkor mentesíti ezt a kötelezettséget, ha az esemény megakadályozza azt.

Ha 15 napon belül az időpont, a termelés, hogy az esemény nem szűnik mindkét fél lesz a jogot, hogy értesíti a másik felet a teljes megszüntetése esetén a szerződés anélkül, hogy bárki is azt állítják, hogy azt állítják, a többi más kárért.

A Fél felhívja a nagy erő eseményt, amelynek bizonyítania kell a kötelezettségek végrehajtásának lehetetlenségét az esemény időpontjától számított 30 napon belül.

Kivételes (a vállalat hibája nélkül), és egy véletlen eset (például a fuvarozó vagy a szállító balesete) miatt a termékek szállítása nem történhet meg. Ebben az esetben az Ügyfél aktivált promóciós hitelt kaphat (a vállalat opciójában és eseti alapon), amely korlátlanul használható a termékek megvásárlásáhozwww.naru.ro. .

 

viták

A Látogatók / Ügyfél Társaság által küldött webhely és / vagy bármely tartalom meglátogatásával / látogatásával / látogatásával / látogatásával (elektronikus, telefon stb.) El kell állapodnia legalább a rendelkezésekkel és feltételek ".

A látogatók / ügyfél és a vállalat között előforduló feltételekkel való hivatkozással kapcsolatos bármely vita békésen lesz rendezhetően. Minden olyan vita, amely bármilyen, a látogató / kliens és a társadalom vagy partnerei között előfordulhat, amicsére lesz rendezhetően. Ha ez nem lehetséges, a konfliktust az illetékes bíróság a társaság székhelyén, a hatályos román törvényekkel összhangban megoldja.

Ha a fenti záradékok bármelyike ​​null vagy érvénytelen, függetlenül az októl, ez a záradék nem befolyásolja a többi záradék érvényességét.

Ezt a dokumentumot elkészítették, és a román jogszabályoknak megfelelően értelmezik.


            ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa ezeket a rendelkezéseket, valamint a webhely / struktúra / szolgáltatás, valamint a látogató vagy az ügyfél előzetes értesítése nélkül bekövetkezett bármilyen változást.

Határain belül rendelkezéseinek feltételei, a társaság nem tehető felelőssé az esetleges hibákért a helyszínen bármilyen okból, beleértve a változások miatt, beállítások, stb, ami nem tett a webhely rendszergazdája.

A Társaság fenntartja a jogot arra, hogy a reklám bannerek bármilyen fajtájú és / vagy linkeket bármelyik weboldal, megfelel a hatályos jogszabályokat.

 

 

Kapcsolat és egyéb információk

Ha kérdése van, vagy javaslata van Naru.ro, forduljon hozzánk a 0745556278, hétfőtől péntekig, 09-18 programot, vagy e-mailben info@naru.ro

 

 

 

Lasa-ne un mesaj: