Garancia

Garancia

A Naru.ro megfelel a garanciális rendelkezéseknek a hatályos román jogszabályoknak megfelelően. Ezekkel a garanciákkal kapcsolatos világos részleteket a termékek termékei adják meg, és nem lehet széles körű garanciát nyújtani, több említett. A garancia a Normál használati feltételekre vonatkozik, és csak a NARU.RO által megvásárolt és fizetett termékek esetében érvényes.

A termékek a 449/2003 törvény rendelkezéseinek megfelelően megfelelőségi garanciát élveznek, vagy ha a termék bemutatása kiterjesztett garanciális időszakot kap. Felelősség naru.ro, a művészet rendelkezései szerint. A 449/2003 törvény 9-14. A megfelelés hiánya 2 éven belül következik be, amelyet a termék szállításából kiszámítanak.

A garancia magában foglalja a nem megfelelő termékek értékének visszafizetését, amelyekre az Ügyfél írásban értesíti a kereskedőt a jogi kifejezésen belül; A vállalat nem helyettesíti és nem javítja a hibás vagy nem megfelelő termékeket. A nem megfelelő termékek megváltják a társadalom tulajdonát. Az ügyfél nem jogosult kompenzációra vagy szankciók nem megfelelő termékek és a megrendelő kijelenti, hogy elfogadja, hogy megkapja a termékek értékének és a közlekedés esetében a megfelelés hiánya.

Az egyes termékek jellemző jellemzőinek világos részleteit mind a webhelyen, mind írásban, a Verso AWB-n található dokumentumlistában írják.

Az ügyfélnek meg kell tartania ezt a dokumentumlistát, és megfelel az utalásoknak. Tájékoztatás a Naru.ro feltételeire és a különböző típusú termékek általános használatára vonatkozó utasításokról.

 

 

Lasa-ne un mesaj: