Retur in 30 zile

Politica de retur

Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

  • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
  • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie
  • Clientul s-a restras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Societatea poate oferi acoperirea tuturor costurilor de livrare pentru produse returnate (atat la livrare cat si la returnare indiferent de motivul returnarii) in cazul formularii cererii de retur prin intermediul site-ului. In cazul in care Clientul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta) se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionisii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, respectiv de 14 zile de la primirea produsului, in conformitate cu prevederile art. 9 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionisii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul informeaza Societatea cu privire la decizia sa de retragere din contract.

In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

  1. a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul naru.ro in sectiunea Retur;
    b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Clientului care a notificat Societatea privind returului, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Societate sau unei persoane autorizate de Societate sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.naru.ro), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului si in ambalajul original. 

Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

- In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

- In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

- In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.

- In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).

-  In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

Lasa-ne un mesaj: