300 Lei feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás !!!

Pénzvisszatérítési eljárás

Visszatérési politika

A vevő a következő esetekben visszaküldheti a szerződés alapján vásárolt termékeket:

  • A termékek súlyos sérüléseket mutatnak, amelyek miatt nem felelnek meg azoknak;
  • A leszállított termékek (specifikációk, mennyiség stb.) Eltérnek a leadott megrendeléstől;
  • A termékeknek gyártási hibái vannak
  • Az ügyfél a cikkben előírt 14 napon belül elállt a szerződéstől. A GEO 34. 2014. június 4-i 9. cikke a szakemberekkel kötött szerződések fogyasztói jogairól, valamint néhány normatív aktus módosításáról és kiegészítéséről

A vállalat felajánlhatja a visszaküldött termékek összes szállítási költségének fedezését (mind szállításkor, mind visszaküldéskor, függetlenül a visszaküldés okától), ha a visszaküldési kérelmet az oldalon keresztül fogalmazza meg. Ha az Ügyfél más futárt vagy más kézbesítési módot (postai küldeményt) használ, akkor a sürgősségi rendelet 13. cikk (3) bekezdése és 14. cikke. 2014. június 4-i 34. sz. Törvény a szakemberekkel kötött szerződések fogyasztói jogairól, valamint néhány normatív törvény módosításáról és kiegészítéséről.

Az elállási idő lejárta előtt, illetve a termék átvételétől számított 14 napig, az Art. Számú sürgősségi rendelet 9. sz. 2014. június 4-i 34. sz. Törvény a fogyasztóknak a szakemberekkel kötött szerződéseken belüli jogairól, valamint egyes normatív aktusok módosításáról és teljesítéséről az Ügyfél tájékoztatja a Társaságot a szerződéstől való elállásáról.

Ebből a célból az Ügyfél a következő lehetőségek közül választhat:

  1. a) a webhelyen elérhető visszavonási űrlap használata naru.ro a Visszatérés részben;
    b) bármilyen más egyértelmű nyilatkozatot tenni, amelyben kifejezi a szerződéstől való elállásról szóló döntését.

Az a vásárló, aki értesítette a Társaságot a visszaküldésről, felelősséggel tartozik annak biztosításáért, hogy a hivatkozott termékeket visszaszolgáltatták vagy átadják a Társaságnak vagy a Társaság által a termékek átvételére felhatalmazott személynek (általában a kézbesítésben szereplő expressz futárcégnek). Visszaadási űrlap) a www.naru.ro webhelyről, indokolatlan késedelem nélkül, a termék átvételétől számított legfeljebb 14 napon belül. Ezt a határidőt akkor tartják be, ha a termékeket az Ügyfél a 14 napos időszak lejárta előtt szállítja, a szállítás során védelem céljából megfelelően csomagolva, eredeti csomagolásban.

Az ügyfél nem tudja visszaküldeni a megvásárolt termékeket és / vagy nem követel egyéb károkat az alábbi esetekben:

- Ha a benyújtott helyzetek bármelyikében a visszaküldési kérelemnek a visszaküldési szándékról szóló értesítés feladásának napja meghaladja a 14 napos időszakot, a teljesített szerződés napját követő munkanaptól számítva.

- Ha a terméket motivált módon visszaküldik, mint az egyik szituációt, és a visszaküldött termék nincs abban az állapotban, ahogyan azt leszállították (eredeti csomagolásban, sértetlen címkével és kísérő okmányokkal együtt)

- Ha a termékeket az Ügyfél által megadott előírásoknak megfelelően készítették, vagy egyértelműen testre szabták.

- Ha lezárt termékeket rendeltek és szállítottak, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, és amelyeket az Ügyfél lezárt (ezeket a termékeket a kiszerelésben vissza nem térítendő termékként jelölik).

- Ha olyan termékeket rendeltek és szállítottak, amelyek a szállítás után jellegüknek megfelelően elválaszthatatlanul keveredtek más elemekkel.

Az ügyfelet az e-mailben tájékoztatjuk a megrendelés leadásáról, ha visszaküldhető vagy sem, és ha visszatérítés esetén vannak költségek. A készletet alkotó termékeket készletként kell visszaküldeni. A védõdobozokat és a csomagolásokat a termék részének tekintik.

Liquid error: Could not find asset snippets/flits_snippet.liquid