Datele tale personale | naru.ro

Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200 Lei
 Ai nevoie de ajutor?  0745556278

Datele tale personale

Naru.ro respecta legislatia in vigoare, in continuare fiind descrisa politica privind tratamentul datelor cu caracter personal, astfel cum prevede regulamentul UE 2016/679,  cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protectia datelor personale. Astfel, prin acest document dorim sa va informam despre modul în care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi în legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

 Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerințelor legale, prin urmare va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel încat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. cand plasati o comanda pe site-ul naru.ro, prin faptul ca ne transmiteti numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.

 Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform politicii de cookie-uri pe care o vom descrie mai jos.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

 

Naru.ro va prelucra datele personale ale clientului doar pentru a asigura o cat mai buna relatie cu acesta pe parcursul derularii contractului. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate avea la baza consimtamantul clientului, poate fi în legatura cu contractul sau impusa de o obligatie legala.

In scop general se pot include, dupa caz, urmatoarele:

  1. a) Crearea si administrarea contului în cadrul site-ului naru.ro;
  2. b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  3. c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  4. d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract între Naru.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, in special legislatia fiscala si contabila.

 De asemenea, in protejarea interesului legitim al Naru.ro, in ceea ce priveste:

 – Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor site-ului fata de atacuri cibernetice:

– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

            Totodata, putem prelucra date cu caracter personal pentru a intelege mai bine comportamentul clientilor nostri si preferintele lor, precum si pentru crearea de profile.

 Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal pe o perioada de 5 ani, prevazuta de legislatia fiscala si contabila pentru pastrarea facturilor, contractelor si arhivelor contabile.

Putem transmite sau pot avea acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii IT;

Subliniem faptul ca Naru.ro sau Societatea nu au acces la datele referitoare la cardul dvs bancar (cum ar fi numarul cardului, codul CVC, numele etc.). Aceste informatii sunt vizibile in mod criptat numai de catre operatorul de plata cu cardul.

În cazul în care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

În prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

 Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi în legatura cu datele dvs. cu caracter personal, astfel :

  • Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre
  • Va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
  • Va puteți exercita dreptul de a va plânge autoritatii de supraveghere competente, in Romania aceasta este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP),
  • Aveti dreptul de a va adresa justiț
  • Puteti solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal (dreptul de a fi uitat)
  • Aveti dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta la adresa de e-mail info@naru.ro Ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Va puteti opune în orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

În cazul în care doriti sa va exercitati drepturile mentionate de regulamentul GDPR în privinta contului dumneavoastra va rugam sa transmiteti solicitarea folosind contul de e-mail utilizat la crearea contului de Client prin e-mail la adresa: info@naru.ro sau
prin posta sau curier la adresa: Aleea Motrului nr4, Targu-Jiu, Gorj. – cu mentiunea în atentia Responsabilului Naru.ro cu protecția datelor.

 

 

 

Politica de cookies

În general, cookie-urile reprezinta o cantitate mica de date ce este transmisa intre un expeditor si un destinatar. Cookie-urile sunt utilizate pe scara larga pe internet deoarece ele permit site-urilor web sa fie mai dinamice si utile pentru fiecare utilizator, oferind o experienta personalizata, prin faptul ca permit site-urilor sa adune date despre utilizatorii lor si despre paginile pe care le viziteaza.

            Folosim doua tipuri de cookies:

  • de sesiune - fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
  • persistente - fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator. 

In principal, suntem interesati de masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat.

In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul  neautorizat al tertilor.

            Naru.ro poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies.