Megrendelések szállítása

Szállítás

A NARU.RO-tól megvásárolt termékek ügyféllel történő szállítás csak a gyors futárrendszeren keresztül történik.

A termékszállítási árat kiszámítják és közöljük az Ügyfélnek a megrendelés teljes összegétől függően (ha több áru van), és a megrendelt áruk teljes értéke. Naru.ro becslése alapján belső mutatók a szállítási költséget és az ügyfél kifejezetten elfogadja azáltal, hogy a becslések a szállítási költséget, függetlenül attól, hogy az adatok meghatározása alapjául szolgáló ez a költség. Következésképpen az ügyfél nem kérhet alacsonyabb közlekedési költségeket a parcella saját mérései alapján vagy mérések alapján.

Bizonyos feltételek mellett a vállalat ingyenes szállítást kínálhat (a megrendelés vagy más promóciós tevékenységek értékétől függően). A vállalat nem minden formában, hogy ingyenes szállítást biztosítson.

A megrendelés szállítási ideje kifejezetten kommunikálódik, amikor elhelyezi, és számos napot befolyásol: a Naru.ro árufuvarozási szállítójának szállítása, feldolgozási idők a kezdeti szállító logisztikai központjában és a társaság raktárában, munkanapokban a hónap, a termékek számát az egyes termékek sorrendjében és feldolgozási idejében stb. A teljes szállítási időt egy hosszabb időtartamú termék ellensúlyozhatja, így az Ügyfél elfogadja, hogy több terméket kumulálunk egy parancsban, amely a termékek teljes távoli dátumig történő szállítását elszámolja. Szabályként a megrendelésben lévő termékek egyetlen csomagban egyedülálló AWB-vel rendelkeznek (nem részben szállítják a termékeket a megrendelésben).

A szállítmányokat általában a megrendelés elhelyezése során feltételezett időszakon belül végzik el (3-4 nap között változó), és az ügyfél bármikor információt szerezhet a szállítási állapotról.

Ha egy termék kivételes időtartammal szállítható, akkor a vállalat azonnal értesíti az ügyfelet e-mailben, amely két lehetőséget kínál: Az ügyfél feladhatja (írásban) a megrendeléshez / termékhez, vagy elfogadja az új szállítási határértéket. Abban az esetben, ha a kifizetés a szállítás előtt történt, a fizetett összegeket teljes mértékben megtérítik a törvénynek megfelelően, a lemondás napjától számított 14 napon belül.

Lasa-ne un mesaj: