Lenjeria de pat, secretul unui somn odihnitor

Ágynemű, a nyugodt alvás titka

Az elme és a testnek pihenésre van szüksége a legjobb munkához, és ez a feltétel nem egyszerűen megkaphatja. "A mai nap a legjobb jó." Van néhány szó, ami a fejemben marad. Az idők élünk, a legtöbb gyakran elfelejtjük, hogy értéket időnket, figyelmen kívül hagyjuk a dolgokat, és pillanatok, hozna nekünk egy sokkal jobb lelkiállapot. A pihenés olyan kis dolog, amelyet a nap végéig elhalasztunk, de ez sok előnye van a fizikai és mentális egészséggel, mint például az immunrendszer erősítése, a krónikus stressz megszüntetése és nem csak. Mire megyünk most, miközben elolvastuk ezt a cikket, relaxációban? Játssz erre dal (kattints ide), gyulladjon meg egy illatos gyertyát, kényelmesen üljön, és hagyja, hogy ez a cikk a jó és optimizmus állapotában borítsa meg Önt. A végén megtalálja a minőségi és nyugodt alvás titkait.

 

 

A jó nap reggel ismert, de ez mindig egy csendes éjszaka és pihentető alvás után jön. Bizonyára nincs olyan ember, aki nem volt fáradtság miatt az álmatlanság miatt, az alvás rossz minősége vagy hiánya. Természetesen sok olyan dolog van, amely hozzájárul az alvás minőségét: matrac, egészség, külső zaj, diéta, a napi tevékenységek, és több, de ha folyamatosan azt kérdezi, hogy miért nem alszik jól, és nem érzem a friss reggel, akkor Lehet, hogy az ideje, hogy dobja a közelebbi pillantást az ágyneműre.

 

A Harvard újabb tanulmánya szerint az emberek 75% -a gyenge alvásban szenved legalább néhány éjszaka hetente. Miután megvizsgálta az étrendet, az egészségét, az alváshely atmoszféráját és más tényezőket, vegyen egy pillanatot, hogy megnézze az ágyneműt. A fehérnemű cseréje és frissítése gyors módja annak, hogy megbizonyosodjon róla, hogy kényelmes, kényelmes és luxus alvásban pihenjen.

 

 

A ágyneműkkel kombinálható luxus párnákkal, mesés és pilóta matrachoz, hogy hozzon létre egy klasszikus és kényelmes alvóhelyet, amely megadja a szükséges relaxációs adagot. Fektessen be a legjobb matracokat és ágyneműt, amit megengedhet magának. Válasszon anyagokat, textúrákat és színeket, hogy pihenjen mind a szemed, az elme és a tested. A honlapunkon sok találsz fehérnemű(Kattintson ide), a preferenciák, anyagok és költségkeretek függvényében.

 

A tanulmányok azt mutatják, hogy egy új vagy megfelelően gondos ágynemű képes az alvás minőségének javítására és az időtartam meghosszabbítására. A szakemberek hét-10 naponként javasolják a fehérneműt. A friss ágynemű nyugodt alvás, így egy nyugodt elme és test.

 

Az, hogy azt mondják, a kikapcsolódás a kezünkben van, és a Naru csapat számos tökéletes termékkel rendelkezik egy csinos alváshoz! Nincs szükség arra, hogy óriási vagy költség-erőfeszítéseket tegyen a rendes, hogy néhány pillanatnyi békét és harmonikus alvóhelyet adjon neked. Reméljük, hogy sikerült leválasztani Önt egy kicsit a mindennapi stressztől, és emlékezteti Önt arról, hogy mennyire fontos az idő és az alvás napi alvásunk.

 

Aláírt,

Naru.ro csapat

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.