Ghid: Cum să cumperi perdele si draperii Ready-Made

Útmutató: Hogyan kell megvásárolni a függönyöket és a drapériákat

Előnyök vásárlási készenléti függönyök és függönyök (kész)

Ha neked vanaablaknak,-nekméretviszonylag normálisés forma alapértelmezettneked van választási lehetőségA.akarat VásárlásFüggönyökésFüggönyökmelyik márvoltakgondolkodás ésezeken a méretekben.Ezek a termékekazttudVásárlásközvetlen,ingyenesnak,-nekLehet lenniSzükség van másoknakintézkedés vagy szaktanácsadóSpecializált.

 

A Lehet Szia módszernak,-nekVásárlása kész tételekaonline Közvetlen szállítássalaz otthon, ígyhogynemÖnkorlátozottnak nek várjon heti teljesazért, hogyElérhogyNéni a végsőTervezés, szobavagy ház a te.

 

függönyökésfüggönyökkészvarrva (kész)vannakelérhetőban ben-ahatótávolságnagyonváltozatostudsz megtaláljaAlkalmas termékek bármelyHázakárhogyBeszélünkAz anyag típusa(Voile -textilval,-velátláthatóság magas, Blackout - Milyen aptuba,-beTeljesen a természetes fény áthaladásavagyDimout - ami lehetővé teszi az opciótrészlegesfény), atervezés(Virágos, geometriai, absztrakt,klasszikus, modern, uni stb.) vagystílus (modern,hagyományos, szüret, stb.).

Új oszlop
Új oszlop

A függönyök és függönyök egy másik fontos eleme az, hogy az áruk vonzó és nagyon jól esik az ügyfelek költségvetésében.

 

Az ilyen típusú függöny vagy készenléti függöny kiválasztása (javasoljuk a belső Mendola márkát) garantálja a minőségét és kivitelezését, hasonlóan az ügyféltermékhez, de előnyös áron.

Hogyan készítsünk méréseket függönyökre és függönyökre (kész)

 

 

 

Két fő mérés szükséges a függöny vagy függöny kiválasztásához, ezek a lények: szélesség és hosszúság (esik).

Azt javasoljuk, hogy mindig fém rulettet használjon, hogy pontos mérést biztosítson.

 

• Szélesség:Mérje meg a galériát / sávot megfelelően (a dekoratív fejek között) vagy a sín (teljesen az egyik végétől a másikig). A méréseket centiméterben végezzük, kerekítés, ha vesszője van (pl. 139,4 cm, 140 cm-es kerek).

Soha ne mérje meg az ablakot a szélességben, de a bár vagy a sín!

 

• Hossz (ősz):A hosszmérések a tetejéről kezdődnek (ahol mérjük a megfogórendszertől és a választani kívánt függöny / drapery típusát).

 

 

Új oszlop

- Függönyök / függönyök a gyűrűk megragadásával: Mérjük meg a sáv tetejétől a padlóra, hozzáadunk egy 4 cm-es margót (a gyűrű oldala).

 

- A REJANCE REJANCE-en lévő rögzítési módban lévő drapes / függönyök esetében:

 A gyűrűkön - Mérje meg a gyűrű alatt, amely a sávon lóg a padlóra;

 a vasúton - Mérje meg a sín tetejét a padlóra.

 

Mindig a mérés legfeljebb 1 cm-re van a padló felett, vagy villanás, ha a függöny / drapéria nem alacsonyabb.

Új oszlop
Új oszlop

Hogyan választja a függönyöket és a függönyöket, hogy a varrni (kész)

• Az anyagszélesség nagyon fontos döntéshozó.

Az anyag vagy a készlet vásárlásakor minden egyes feszített anyag, előnyös a galéria vagy a sín mérete, így ha növekszik és elhelyezve, a kettő lefedi az üveget és az üvegt.

 

Függönyök esetén gyakran használ egy függönyt egy üvegen. Előnyösen az, hogy a függöny szélessége megduplázódik a vasúti vagy galéria méretével szemben egy kellemes és helyes megjelenéshez.

 

Ez megteszi ezt, függetlenül attól, hogy milyen tapadás vagy ráncos, a függöny / drapéria illeszkedik a vasúti, bár vagy galéria az ablak. Ezek szűkebbnek tűnnek, mert a csomagoláson szereplő méretek / növekedés, mint a csomagoláson megadott méret, mivel ez utóbbi a nyújtott anyag szélességére utal.

Új oszlop

• Ready-to-SEW függönyök és függöny (kész) standard mérete

Függönyök és függönyök kész Belső Mendola számos méretben kapható. Bizonyos méretű elérhetőségük a szorító rendszertől függ.

 

A leggyakrabban használt dimenziók:

- Drapes: Szélesség 140cm x hossz 245 cm vagy 210cm x 245 cm

- Függönyök: Szélesség 140cm x hossz 245 cm vagy 300 cm x 245 cm

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.