Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

 

Naru.ro este un site accesibil la adresa web https://naru.ro, apartinand societatii Anecollor SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Tg-jiu, Aleea Motrului nr 4, avand cod unic de inregistrare Ro25865040, numar de ordine in Registrul Comertului J18/393/2009,  telefon 0745556278, e-mail : info@naru.ro reprezentata prin administrator, dl. Andrei Andritoiu, organizata si functionand in conformitate cu legile romane (in continuare, Societatea).

Naru.ro este un site care propune un serviciu de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

Clientul este orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau persoana juridica, cu capacitate deplina de exercitiu, care acceseaza site-ul si contracteaza produse si/sau servicii, solicitand livrarea acestora la o adresa indicata de pe teritoriul Romaniei.

Contract la distanta, conform definitiei cuprinse la art. 2 punctul 7 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, este orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

           

Art. 1. Prevederi generale

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai serviciului pus la dispozitie de catre Societate pe site-ul naru.ro, de catre Client.  Folosirea, inclusiv dar fara a se limita la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului site-ului, implica aderarea vizitatorului sau Clientului la prezentele termeni si conditii.

Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate, in functie de decizia Societatii de a extinde furnizarea serviciilor oferite sau in functie de modificarile legislative. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului la adresa web : www.naru.ro.

In cazul in care vizitatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul document privind Termenii si Conditiile, va trimite un e-mail pe adresa info@naru.ro cu precizarea ca acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Societate prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea  de orice natura (electronic, telefonic, etc).

 

Art. 2. Conditii de acces la servicii

Pentru a accesa serviciile propuse de Societate prin intermediul site-ului naru.ro, vizitatorul trebuie sa fie o persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau o persoana juridica, cu capacitate deplina de exercitiu, care accesand site-ul, doreste sa contracteze produse si/sau servicii, solicitand livrarea acestora la o adresa indicata de pe teritoriul Romaniei, si fiind de acord cu prezentul document privind Termenii si Conditiile.

Comandarea produselor se face prin selectarea articolelor dorite si inregistrarea pe site a urmatoarelor date :

 • pentru persoanele fizice : nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, cod numeric personal ;
 • pentru persoanele juridice : denumire, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, codul unic de inregistrare si numele si prenumele unei persoane de contact.

Informatii cu privire la modalitatea in care Societatea utilizeaza aceste date, durata de utilizare si scopul utilizarii, se regasesc in documentul « Politica de confidentialitate », aflat pe site-ul naru.ro la adresa : https://naru.ro/pages/my-personal-data

Plata produselor comandate pe site-ul www.naru.ro  se poate efectua ramburs (la primirea coletului), prin card bancar prin intermediul prestatorului serviciului de plati, in rate prin intermediul institutiilor bancare partenere sau prin transfer bancar.

Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat comenzii.

Clientul isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura, prin urmare se solicita Clientului sa verifice datele furnizate la inregistrarea formularului de comanda precum si la primirea mesajului de confirmare a inregistrarii a comenzii.

Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale.

Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat online cu cardul de debit, plata cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.

Naru.ro nu limiteaza volumul produselor comandate per client si nici nu diferentiaza in functie de persoana fizica sau juridica. Cu toate acestea, pentru comenzile mai mari de 2000 lei, Societatea va proceda la confirmarea telefonica a comenzii si va solicita un avans de 30% din contravaloarea comenzii.

In cazul platilor online cu cardul Societatea nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar fara a se limita la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

 Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte site-uri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Societatii, acestea fiind cu titlu de prezentare. Societatea poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

In imaginile produselor si/sau serviciilor, Societatea isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.

In cazul putin probabil cand Societatea nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

 1. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat
 2. primirea unor reduceri la achizitia unui alt produs de pe site.

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp. Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm.

Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul la care Clientul plaseaza comanda. Cu toate acestea, Societatea are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii.

Societatea va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Societate, in cazul platii online, in conditiile in care Clientul nu accepta o alta metoda de plata ;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online, in conditiile in care Clientul nu accepta o alta metoda de plata ;
 • datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte si Clientul nu poate fi contactat pentru corectarea datelor ;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Societatii si/sau partenerilor acesteia;
 • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
 • pentru alte motive obiective.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Societate in maxim 14 zile de la data la Societatea a luat la cunostiinta de acest fapt.

In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de Societate, aceasta va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea clientului.

In aceasta situatie, Societatea isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si reduceri pentru achizitia unui alt produs de pe site.

 

Modificarea unei comenzi

O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:
- Clientul renunta la un produs si notifica Societatea inainte de expedierea comenzii

- Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare

- Modificarea adresei de livrare

- Cumularea comenzilor cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta)

- Modificarea metodei de plata

- Modificare date pentru facturare

Daca clientul doreste o modificare acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe adresa de e-mail info@naru.ro mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 

Factura si Contractul

Societatea va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.

Societatea va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art 155 Cod Fiscal .

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea Societatii, devine Contract onorat.

Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul document.

 

Livrarea

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la naru.ro, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.

Pretul livrarii produselor se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. Naru.ro estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

In anumite conditii Societatea poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). Societatea nu este poate fi obligata sub nici o forma sa ofere transport gratuit.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al naru.ro, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Societatii, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).

Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 3 - 4 zile) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment.

 In cazul in care un produs poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Societatea va informa de indata Clientul prin e-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

 

Garantie

Naru.ro respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nu poate fi oferita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la naru.ro.

 Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea naru.ro, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; Societatea nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea Societatii. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB.

Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie naru.ro si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse.

 

Politica de retur

Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie
 • Clientul s-a restras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Societatea poate oferi acoperirea tuturor costurilor de livrare pentru produse returnate (atat la livrare cat si la returnare indiferent de motivul returnarii) in cazul formularii cererii de retur prin intermediul site-ului. In cazul in care Clientul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta) se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionisii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, respectiv de 14 zile de la primirea produsului, in conformitate cu prevederile art. 9 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionisii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul informeaza Societatea cu privire la decizia sa de retragere din contract.

In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

 1. a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul naru.ro in sectiunea Retur;
  b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Clientului care a notificat Societatea privind returului, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Societate sau unei persoane autorizate de Societate sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.naru.ro), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului si in ambalajul original. 

Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

- In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

- In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

- In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.

- In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).

-  In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

 

Dreptul de retragere

In cazul retragerii din contract a Clientului, Societatea ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. Returnarea se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

 

 Frauda

Societatea nu solicita Clientilor sau vizitatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
Societatea declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Societatii.

Clientul sau vizitatorul va informa Societatea asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Vizitatorului si Clientului ii este interzis, sub sanctiunea atragerii raspunderii civile, penale sau contraventionale, orice incercare de :

- a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

-  a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Societate catre Client.

-  a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.

-  a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Societate catre un Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului

-  a transmite, publica, distribui, inregistra sau distruge orice material, in principal continutul naru.ro, de a incalca legislatia in vigoare privind colectarea, tratamentul sau transferul informatiilor personale ;

-  a furniza informatii incorecte sau false prin intermediul formularelor puse la dispozitia clientilor pe site

-  a difuza date, informatii sau continut cu caracter defaimator, violent sau incitant la violenta, sau cu caracter politic, rasist sau xenofob, sau in general orice continut contrar legislatiei in vigoare sau contrar bunelor moravuri ;

-  a crea link-uri catre alte site-uri, fara acordul expres al Societatii

- a vinde, schimba sau valorifica informatii, continut sau orice date aflate pe site sau referitoare la serviciul propus de naru.ro, fara acordul expres si scris al Societatii

-  a practica ingineria reinversata (Reverse Engineering), de a decompila, dezasambla, decoda sau de a incerca in alt mod de a obtine codul sursa in legatura cu proprietatea intelectuala a Societatii utilizata pentru a furniza serviciile.

-  a pune in pericol sau de a incerca sa puna in pericol securitatea site-ului naru.ro, incluzand fara a se limita la incercarea de a controla, scana sau testa vulnerabilitatea sistemelor sau retelor informatice, sau de a viola masurile de siguranta sau de autentificare fara o autorizare prealabila expresa.

- a contraface un element protejat de legea proprietatii intelectuale a Societatii

- a simula aparenta sau functionarea naru.ro, inclusiv fara a se limita, de exemplu, la un efect-oglinda

- a perturba sau impiedica, direct sau indirect, site-ul sau serviciile, sau de a incerca sa transmita sau sa activeze un virus informatic prin sau pe site.

Naru.ro reaminteste ca violarea securitatii sistemelor informatice sau retelelor poate conduce la atragerea raspunderii civile, penale sau contraventionale, dupa caz, si ca Societatea verifica existenta unor asemenea incalcari si apeleaza la autoritatile judiciare pentru a urmari utilizatorii care au contribuit la comiterea unor asemenea fapte. Utilizatorii se obliga sa foloseasca site-ul in mod legal, conform cu finalitatea preconizata si cu dispozitiile legale, reglementate, cu dispozitiile prezentului document privind Termenii si Conditiile.

 

Limitare de responsabilitate

Societatea nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii. In cazul in care un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre naru.ro violeaza drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii naru.ro, conform detaliilor de contact la adresa de e-mail info@naru.ro ;astfel incat Societatea sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Societatea nu garanteaza clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Societatii.

Naru.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Naru.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
- produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau vizitator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. 


Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

Exceptional (fara vina Societatii) si din cauza unui caz fortuit (cum ar fi accident al transportatorului sau al furnizorului) este posibil ca livrarea produselor nu va putea fi facuta. In acest caz, Clientul va putea primi un credit promotional activabil (la optiunea Societatii si de la caz la caz) ce va putea fi folosit in mod nelimitat pentru achizitionarea de produse de pe siteul www.naru.ro .

 

Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre Societate vizitatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre vizitator/Client si Societate se va rezolva pe cale amiabila. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre vizitator/Client si Societate sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Societatii, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 


            Dispozitii finale

Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a vizitatorului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Societatea isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 

 

 

Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu naru.ro, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745556278 , de Luni pana Vineri, program 09-18, sau prin email la info@naru.ro

 

 

 

Lasa-ne un mesaj: