Livrarea comenzilor

Livrarea

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la naru.ro, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.

Pretul livrarii produselor se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. Naru.ro estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

In anumite conditii Societatea poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). Societatea nu este poate fi obligata sub nici o forma sa ofere transport gratuit.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al naru.ro, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Societatii, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).

Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 3 - 4 zile) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment.

 In cazul in care un produs poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Societatea va informa de indata Clientul prin e-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

Lasa-ne un mesaj: