Imagine preluată de pe Pinterest

Lumânările parfumate, evadare din cotidian

Zilele obositoare de muncă și aglomerația urbană te conduc tot acasă, dar de cele mai multe ori, epuizat și fără chef de viață. Probabil mulți dintre noi nu apreciem lucrurile mărunte, însă te-ai gândit vreodată cât de mult îți pot îmbunătăți starea de bine?

După toată forfota cotidiană, tot ceea ce ai nevoie este să ajungi acasă și să te relaxezi în mediul tău, în liniște. Lumânările parfumate îți pot transforma habitatul într-o oază de relaxare, oferind o stare de bine, un miros parfumat locuinței și în funcție de aroma pe care o au, o amintire sau te transportă chiar într-un loc anume.

Parfumul în general stimulează imaginația, iar o simplă adiere poate derula în minte un șir de amintiri, trăiri intense. Același lucru putem spune și despre lumânările parfumate, care vor contribui enorm la starea ta de spirit. Gândește-te la mirosul de scorțișoară, măr și portocală și îți vei aminti de iernile petrecute alături de cei dragi, de cadouri, de mirosul amintirilor din copilărie, iar toate se vor derula în mintea ta de drag.

Studiile arată, de asemenea, că terapia prin mirosuri poate contribui la calitatea somnului, iar lumânările parfumate, folosite corect, îți vor oferi un somn lin și odihnitor. Serile ar putea fi mai plăcute, iar visele mai parfumate și mai liniștite, dacă alegi lumânările potrivite.

Lumânările cu aromă de scorțișoară, sau portocală, pot fi de real ajutor atunci când ai nevoie de concentrare și ești în căutarea celei mai bune soluții. Aceste arome îți revigorează starea și îți oferă plusul acela de energie și limpezime de care ai nevoie.

Cu siguranță, măcar o dată in viață, ai avut ocazia să ajungi într-un centru spa, și ai observat faptul că lumânările parfumate sunt nelipsite. Acestea au proprietăți de calmare a atmosferei, te relaxează complet și te destresează de toate grijile cotidiene. Unele dintre cele mai mari avantaje pe care le oferă lumânările sunt chiar reducerea anxietății și depresiei, de aceea sunt destul de folosite în cabinetele de terapii.

Echipa Naru ți-a pus la dispoziție câteva arome cheie, pe care să le folosești ori de cate ori simți nevoia. Acestea sunt lucrate cu multă atenție și dăruire de către meșteri populari autentici, iar ceramica de Horezu le oferă o notă tradițională, fiind unul dintre detaliile ce fac diferența și transformă produsul într-un moment special. Mirosul excepțional, dar delicat în același timp, învăluie întreaga încăpere, relaxând atmosfera prin căldura si aromă.

De la arome de scorțișoară, până la cele de Patchouli, lumânările noastre sunt menite să îți creeze cea mai bună stare de spirit, să te relaxeze și să simți că toată lumea îți aparține. Vor fi acel răsfăț zilnic pentru bunăstarea trupului și sufletului. Merită să îți creezi un obicei zilnic, pe care să îl asociezi cu muzică de calitate și un ceai fierbinte, iar serile tale vor fi perfecte, cu siguranță.

Cu drag,

Echipa Naru.ro

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.