Lenjeria de pat, secretul unui somn odihnitor

Lenjeria de pat, secretul unui somn odihnitor

Mintea și corpul au nevoie de relaxare pentru a funcționa cel mai bine, iar starea aceasta nu o puteți obține pur și simplu. “Ziua de azi e bunul nostru cel mai de preț.” Sunt câteva cuvinte care ar trebui să ne rămână întipărite in minte. In vremurile pe care le trăim, cel mai adesea uităm să dăm valoare timpului nostru, ignorăm lucruri și momente care ne-ar aduce o stare de spirit mult mai bună. Relaxarea este un lucru atât de mic, pe care îl amânăm până spre sfârșitul zilei, dar care are o mulțime de beneficii asupra sănătății fizice și psihice, precum întărirea sistemului imunitar, alungarea stresului cronic și nu numai. Ce-ar fi să intrăm chiar acum, in timp ce citim acest articol, in stare de relaxare? Dă play la această melodie (click aici), aprinde o lumânare parfumată, așează-te confortabil și lasă articolul acesta să te învăluie intr-o stare de bine și optimism. La sfârșit veți găsi secretul unui somn calitativ și odihnitor.

 

 

            Ziua bună se cunoaște de dimineață, însă aceasta vine întotdeauna după o noapte liniștită și un somn relaxant. Cu siguranță nu există om care să nu se fi confruntat cu oboseala din cauza insomniilor, a calității proaste a somnului sau a lipsei acestuia. Desigur, există multe lucruri care contribuie la calitatea somnului: salteaua, sănătatea, zgomotul exterior, dieta, activitățile zilnice și multe altele, dar dacă vă întrebați în permanență de ce nu dormiți bine și nu vă simțiți fresh dimineața, poate fi timpul să aruncați o privire mai atentă asupra lenjeriei de pat.

 

Potrivit unui studiu recent realizat de Harvard, 75% dintre oameni suferă de un somn slab, cel puțin câteva nopți pe săptămână. După ce ți-ai examinat dieta, sănătatea, atmosfera spațiului de somn și alți factori, ia-ți un moment să te uiți la așternuturile tale. Înlocuirea și actualizarea lenjeriei dvs. poate fi o modalitate rapidă de a vă asigura că vă veți bucura de un somn odihnitor într-un spațiu de somn senin, confortabil și luxos.

 

 

Lenjeriile pot fi combinate cu perne de lux, o saltea fabuloasă și pilote pentru a crea un spațiu de somn clasic și confortabil, care să vă ofere doza de relaxare necesară. Investiți în cele mai bune saltele și lenjerii pe care vi le puteți permite. Alegeți materiale, texturi și culori care să vă relaxeze atât ochii, mintea cât și trupul. Pe site-ul nostru găsiți o mulțime de lenjerii(click aici) disponibile, in funcție de preferințele voastre, de materiale și buget.

 

Studiile arată că o lenjerie de pat nouă sau îngrijită corespunzător are capacitatea de a îmbunătăți calitatea somnului și de a prelungi durata acestuia. Specialiștii recomandă spălarea lenjeriei la fiecare șapte până la 10 zile. Așternutul proaspăt promovează un somn odihnitor, deci o minte și un trup relaxat.

 

Acestea fiind spuse, relaxarea stă in mâinile noastre, iar echipa Naru vă stă la dispoziție cu o multitudine de produse perfecte pentru un somn pe cinste! Nu e nevoie de eforturi enorme sau de costuri ieșite din comun pentru a vă oferi câteva momente de liniște și un spațiu de dormit armonios. Sperăm că am reușit să vă deconectăm puțin de la stresul cotidian și să vă reamintim cât de important este să dăm valoare timpului nostru și somnului zilnic.

 

Semnat,

Echipa Naru.ro

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.