foto via @houzz.com

Cum să fii o gazdă perfectă

Este întotdeauna o plăcere să ai persoane dragi care vin să te viziteze și să petreacă alături de tine câteva zile. Deși este minunat să ai oaspeți în vizită câteva zile, este ușor să te simți stresat atunci când vrei să te asiguri că locuința ta arată impecabil, astfel încât aceștia să se simtă ca acasă. Tot ce trebuie să faci pentru a-i mulțumi pe aceștia, este să te pui în locul lor și să te gândești cum ți-ai dori să fii întâmpinat.

Articolul de astăzi este despre cum să fii o gazdă perfectă, astfel am creat o listă cu lucrurile pe care să pui accent atunci când urmează să ai oaspeți. 

Primul lucru care ne vine în gând atunci când ne gândim la oaspeții noștri este somnul. Cu toții dorim să ne asigurăm că oaspeții sunt confortabili și experimentează un somn bun.

foto via @houzz.com

În primul rând, patul. Fie că este vorba de un pat sau de o canapea extensibilă, o saltea bună îl va face să se simtă confortabil, bine primit și îi va oferi un somn minunat.

În cazul în care salteaua este mai tare, acest lucru nu este unul neapărat rău, căci unii dintre noi preferăm să dormim pe o suprafață mai tare, mai rigidă. Acest aspect poate fi rezolvat doar cu o pătură groasă și moale pusă deasupra saltelei și ascunsă sub cearceaf, va oferi un strat mai moale.

Un alt aspect important este lenjeria pentru pat. Un pat așezat cu o lenjerie calitativă, parfumată și curată îi va demonstra oaspetelui că vă pasă de bunăstarea lui și de cum se va simți la voi acasă.

Pilotele sunt ideale pentru orice dormitor, deoarece pot fi achiziționate într-o varietate de grosimi. O plapumă cu greutate medie este potrivită pe tot parcursul anului, chiar și în perioadele călduroase ale anului.

De asemenea, pernele sunt priorități. Pernele de bună calitate nu trebuie înlocuite la fel de des ca pernele fabricate din materiale inferioare care se adună sau se aplatizează în timp, iar acestea stau la baza unui somn odihnitor.

În camera de oaspeți puteți adăuga și câteva accesorii tradiționale, precum sunt lumânările noastre parfumate, care să ii relaxeze pe aceștia după toate activitățile făcute împreună.

Bineînțeles că din dormitorul oaspeților nu trebuie să lipsească prosoapele. Acestea trebuie să fie curate și călcate. De asemenea, este indicat să oferiți unul pentru față, cât și pentru corp, pentru fiecare persoană.

Draperiile și perdelele sunt un aspect destul de important, pentru că acestea îi vor oferi intimitate și îl vor ajuta pe oaspete să se odihnească, mai ales dacă sunt blackout. Însă, cu siguranță acest lucru era pus deja la punct în momentul în care ați decorat camera.

Acest lucru se aplică și în cazul dulapului, care există deja în camera respectivă și care i-ar fi de folos oaspetelui pentru șederea lui de câteva zile. Câteva umerașe disponibile îl vor ajuta să păstreze un aspect îngrijit hainelor.

Să fii gazdă nu necesită bani sau pierdere de timp, însă necesită atenție la detalii, astfel încât oaspetele să se simtă bine venit și să aibă parte de relaxare și confort chiar dacă nu se află în mediul lui. La noi pe site veți găsi multe materiale textile pentru a face zilele oaspeților voștri cât mai plăcute și mai liniștite.

 Cu drag,

Echipa Naru.ro  

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.