3 idei de cadouri de casă nouă de pe Naru.ro

3 idei de cadouri de casă nouă de pe Naru.ro

 

Atunci cand un cuplu se muta intr-o casa noua, o ia de la 0 cu toate. De la furculita si lingura, cum s-ar spune. Tocmai de aceea, obiceiul de a oferi un cadou de casa noua tinerilor este unul de mult timp impamantenit si la noi. Pe langa faptul ca mi se pare un gest tare frumos, tanarului cuplu cu siguranta ii va prinde bine orice cadou va primi.

Un ajutor micut poate conta mult pentru un cuplu la inceput de drum si sunt unele cadouri cu care nu ai cum sa dai gres. 3 dintre ele se afla si pe Naru.ro si nu trebuie sa va faceti griji ca vor primi mai multe la fel. Oricum le vor fi folositoare.

Ce cadouri de casa noua poti oferi?

O lenjerie de pat

Indiferent cate lenjerii au sau vor primi, niciodata nu sunt prea multe. Avand in vedere ca lenjeriile trebuie schimbate foarte des, sigur le va folosi un astfel de cadou. O lenjerie de pat din bumbac isi va gasi locul imediat in dormitorul tanarului cuplu si va fi un cadou apeciat, cu siguranta.

Puteti alege o lenjerie mai practica, din bumbat sau una mai pretioasa, din damasc, pentru a le arata aprecierea si a le oferi un start frumos in noua casa.

Un set de prosoape de baie

Nici prosoapele de baie nu sunt niciodata prea multe. Un set din prosoape de diferite dimensiuni este perfect pentru a fi oferit cadou de casa noua. Prosoapele din bumbac sunt cea mai buna alegere, iar un set cu 4 sau 6 prosoape sigur le va fi util. Chiar daca poate sunt doar doua persoane, prosoapele nu vor ramane nefolosite, pentru ca se folosesc foarte des.

O pilota

Daca la perne poate ar fi mai complicat sa le oferi cadou, avand in vedere ca fiecare isi alege pernele in functie de nevoile lui, la pilote nu prea ai cum sa dai gres. Poti alege o pilota de vara - subtire, o pilota matlasata - mai groasa, perfecta pentru sezonul rece sau chiar o pilota din puf de gasca, calduroasa si pufoasa. Si pilotele sunt un cadou bine ales, mai ales atunci cand sunt din bumbac de calitate. Chiar daca vor primi mai multe, cu siguranta le va veni randul la folosit.

Orice cadou de casa noua ati alege, amintiti-va ca gestul conteaza si tinerii vor aprecia orice le-ati oferi. Sfatul nostru este sa alegeti lucruri practice, pe care v-ar placea si voua sa le folositi. Cu siguranta veti face alegerea corecta.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.