Angajamentul nostru fata de natura. Impreuna putem !!!

Curatam dupa noi insine...

Livrările de comerț electronic au o amprentă de carbon. De aceea sprijinim companiile de ultimă generație care elimină carbonul din aer.

Împreună, companiile participante au...

  • Am eliminat mii de tone de carbon din atmosferă
  • Am furnizat transport neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon pentru peste zece milioane de comenzi

Iată cum funcționează: pentru fiecare comandă pe care o primim, se folosește o formulă pentru a calcula emisiile estimate de transport. Pe baza acestor estimări, o parte din veniturile noastre merge către companiile de eliminare a carbonului care au fost verificate de oamenii de știință de la Carbon Direct. Companiile respective folosesc acești bani pentru a elimina oricât de mult carbon au creat transporturile noastre. Orice fonduri suplimentare sunt destinate dezvoltării în continuare a tehnologiilor de eliminare a carbonului.

Să facem cunoștință cu câteva dintre companiile care elimină emisiile noastre de transport.

Grassroots Carbon

Video preview unavailable in editor.
 
Grassroots Carbon îi ajută pe fermieri să modifice practicile de gestionare a terenurilor pentru a îmbunătăți sănătatea solului și a mediului, care captează și stochează mai mult carbon în sol.

Mast Reforestation

Drones over a forest
Mast Reforestation combină practicile forestiere dovedite cu noi tehnologii pentru a reface pădurile sănătoase, rezistente, adaptate la climă, pierdute în urma incendiilor de vegetație. Serviciile Mast includ colectarea semințelor, cultivarea puieților, serviciile de reîmpădurire și finanțarea bazată pe credite de înaltă calitate pentru eliminarea carbonului.

Lasa-ne un mesaj: