foto via @pinterest

Az oka, hogy a szállodák mindig fehér vászon van

Még akkor is, ha a jelenlegi helyzet nem hagyja el utazni, ahol és mikor akarjuk magunkat, gondolatunk egész nyaralás, és várom, hogy biztonságban legyenek.

Az emberek nem adták fel álmaikat, egy új tér kényelmét, egy másik helyet, egy másik helyet, így megpróbálták hazaérni, még a saját otthonukban is, és gyorsan alkalmazkodtunk a közönség követelményeinek.

Amikor a tökéletes szállodai szobaról gondolsz, mit repülsz az első alkalommal?

Ha úgy döntesz, hogy egy nyaralásra megy, tegye meg, mert szeretnél pihenni, pihenni, forduljon vissza, és több munka növekedést, és az egyik legfontosabb szempont, amit szem előtt tartunk, ez a szállodai szoba, nevezetesen ágy, ágynemű , matrac és párnák.

Fehér vászon, King size ággyal, nagy és puha párnákkal, és a tökéletes matrac pihenőidő, van néhány részletet, amely vonzza a figyelmet, amikor kap egy szállodai szobában, ahol tartózkodnak egy pár napra.

De vajon valaha is csodálkoztál, hogy a szállodai ágyneműk mindig fehérek?

A szálloda ágya fontos része az üdülési élménynek. A nyugodt alvás az egyik legjobb módja annak, hogy biztosítsák a szálloda népszerűségét. Egy utazási közvélemény-kutatásban a válaszadók 80% -a azt mondta, hogy a kényelmes ágyak a legfontosabbak. A szállodai ágyak általános szabálya, hogy jobbak legyenek, mint az otthonunk.

A fehér fényes és inspirálja a tiszta, frissen, mindent a szobában, hogy nézzen több edényt. A fehér javítja a szoba megjelenését, ráadásul a fehér fehérnemű adja a luxus benyomását.

A fehér lapok hatékonyak a szállodák számára, hogy bemutassák tisztítási szabványaikat. Bár első látásra nagyon kockázatos, hogy fehér vászon használata egy szállodai szobában, mert piszkos, rögzített, ez az ötlet. Fehér lapok biztosítják a vendégeket, hogy az ágy tiszta és friss, ami biztonságot és kényelmet biztosít.

Ha még nem vette észre ezt, mind a törülközők, mind a ruhák ugyanolyan fehér színűek, így előnyben részesítik a karbantartást és gondozásukat. Sokkal könnyebb gondoskodni ugyanolyan színnel, különösen fehérenként, amelyet nagyon gyorsan tisztíthatunk, hogy a friss és immakulálva régen megtisztuljon.

A kék fehérnemű közötti különbség, például egy fehér, az utóbbi fenntarthatóbb és könnyebb gondoskodni. A kék egy hajlamos az elszíneződésre és a színintenzitás elvesztésére, amely hihetetlen megjegyzést ad.

Emellett az egyik rejtett oka is, hogy a fehér béke, nyugodt és teljesen pihenjen, mind fizikailag, mind szellemileg. Talán ezért olyan stresszes időszak az életünkben, sokan fellebbeztek egyre gyakrabban fehér fehérnemű a saját hálószobájában.

Ha mind a belső, mind a külső békét keresed, hogy elviszi a gondolatot, itt találsz fehér vászon, és még törölköző.

Szeretettel,

Naru csapat

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.