foto via @dreamstime.com

Ötletek a régi és kopott vászon újrahasznosítására

Az újrahasznosítás előnyei többszörösek, és ez segít nekünk és a helyet, ahol élünk, ezért értékeljük, amikor az emberek ezt a szempontból kezdeményeznek kezdeményezésre, és úgy döntenek, hogy több inspiráló döntéseket hoznak. Az újrahasznosítás nemcsak segítik a bolygót, hanem a gazdaságot is, olyan dolgokat fordítva, amelyeket eldobunk volna, mert nem találtuk hasznosságukat, olyan dolgokban, amelyeket más formában használhatunk.

Nos, a mai cikk egy másik újrahasznosításról szól, mert nemcsak a műanyagok vagy a kartonok újrahasznosíthatók, hanem textilanyagok is viselhetők, vagy nem tetszik, vagy már túl sok változata van, és azok, akiknek nincs többé .

A dolgok nem vesznek életet, és semmi sem lesz tökéletes örökké, sem az ágynemű, amelyet mosni és gondoskodunk. Még akkor is, ha igen drága volt, még akkor is, ha az anyag minőségi, egy időben megtörténik, különösen azért, mert tanácsos gyakran mosni őket, hogy tiszta legyen, és élvezze az alvást, amennyire csak lehetséges.

Fotó: @ dreamstime.com

A naru.ro anyagok kiváló minőségűek, és vászonunk sokáig kapott ügyfeleinket az ügyfelek idővel, de egy bizonyos idő elteltével, talán vissza akarsz adni a hálószobádat, és válasszon valami mást. Ebben az esetben örömmel tudnánk, hogy az ágyneműt az egyik vagy más módon újrahasznosították, más olyan tevékenységekre, mint a szemétbe dobták, vagy elfelejtették egy szekrénybe.

Így úgy gondoltuk, hogy inspirálunk Önt néhány ötlet az újrahasznosítás régi és kopott vászon, hogy visszahozzák őket az élethez:

  1. Tisztító ruhákká alakíthatja, pontosabban a por vagy ablakok törlése. Azt hiszem, ez az egyik ötlet, amelyet sokan elfogadottunk.
  2. Egy szálral és tűvel, talán néhány tartozék, akkor különböző modellekkel piknik parkokká alakíthatja őket, vagy akkor is elhagyhatja őket, ha nincsenek látható hibák.
  3. Ön adományozhatja őket hajléktalan központoknak, biztosan nagyon aranyos dolog lenne, így segíteni fogsz valakinek, aki nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja a fehérneműt.
  4. A hasznos alternatíva lehet, hogy autóköltözőkké alakulna, különösen annak a ténynek, hogy most már self mosdókarányok vannak, ahol képesek kezelni ezt a szempontot, az autóápolást, és így néhány rongy nagyszerűen használható.
  5. Megkötözheti őket, és létrehozhat egy bolyhos játékot a kisállat számára.
  6. Tudnánk fizetni egy sátrat a baba számára, de csak egy lapra és 4 botra van szüksége, egy ollóra és egy tűre, és hozza létre a legszebb játszótér a baba számára. Nagyra értékelni fogja a maximumot, különösen azért, mert megtörtént.
  7. Ha szenvedélyes a festésről, de vigyázol a ház tisztaságáról, használhatja az anyagokat, hogy megvédje a padlót és a falakat a festékhez használt szobában.

Ezek csak 7 a talált ötletek közül, hogy megtaláljuk a régi és kopott vászon, egy új használat, egy új történet, de minden bizonnyal más dolog, amit tehetsz velük.

Ha a fenti változatok egyikét alkalmazta, vagy előfordulhat, hogy egy másik zseniális újrahasznosítási módot találtunk, várjuk a képeket az Instagram oldalon.

Szeretettel,

Naru.ro csapat
Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.