Despre prosoapele de baie

A fürdő törölközőkről

A fürdő törölközőkről

Történelem, ahogy választjuk és hogyan érdekeljük őket

 

Az ember mindig kérdéseket tett fel az élet eredetéről, és minden bizonnyal a mai napig, ami nélkülözhetetlen dolgok. A férfi létrehozta és javította mindazt, amit körülötte, felfedezte és tartott mindent, amit hasznosnak tartott. Az őseink sokoldalú tárgyat és dolgot veszünk körül, amit az őseink sokáig feltaláltak, de hányszor kíváncsi voltál arra, hogy többet tudjanak, hogy többet tudjanak a szinte triviális kiegészítőkről, de anélkül, hogy nem tudunk elképzelni az életet? Biztosan soha nem volt, hogy gondolkodjunk, mikor és hogyan jön a fürdőszoba, egy feltétlenül szükséges tartozék, amelyet naponta használunk.

 

A fürdő törölköző története

 

A fürdőszobai törölköző nem a modern ember találmánya, amelyet Törökországban fedezték fel a tizenhetedik században, amikor csak egy olyan anyag volt, amely sikerült, és törli az egész testfelületet a zuhany után. Kiváló török ​​pamut anyagokból készültek, és a társadalomban tartott erejét és állapotát tükröző esküvői szertartások szimbóluma volt. Minél kifinomultabb, minél többet mondott.

 

Az oszmán birodalom, ahol a törülközők születnek, elkezdték bővíteni, és implicit módon és felhasználásuk és marketingük nőtt. Ha még nem próbáltál, biztosan hallottál a török ​​fürdőiről, hogy van egy teljes relaxációs adag és a mindennapi stressz detox. Alapvetően itt nyerte a törülközőt, hogy megszárítsa a testet, és felszívja a gőz által készített vizet, bár a török ​​fürdők. Minél befolyásos család és több adományozott, a kifinomultabb modellek. A tizenkilencedik században a törölközőt a nagyközönség rendelkezésére bocsátották, így bárkihez jöttek, és egyre inkább használják, és nagyon alacsony árat érnek el, ami minden társadalmi osztályhoz hozzáférhető.

 

A dolgok rendkívül gyorsan fejlődnek, az idő repül, és a körülöttünk lévő tárgyak folyamatosan változik. Sem a fürdő törölköző sem tartotta meg a kezdeti jellemzőit, megváltoztatták alakjukat, méretét, anyagait és színekét. A törülközők széles választéka és számos változata van, hogy elvégezze a mindennapi relaxációs rutin befejezését. A NARU csapat biztosította, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja, amelyek magas színvonalúak és köszönöm az ügyfelek lelkében.

 

 

Annak érdekében, hogy képesek legyenek a minőségi törölközők részesedésére, számos nagyon fontos szempontnak kell megfelelniük.

 

  1. Az abszorpció mértéke

 

Ki akar egy haszontalan törülközőt, amely nem teszi munkáját? A legfontosabb jellemző, hogy a törülközőnek meg kell tartania, az abszorpció mértéke. Segítenie kell, hogy elnyelje a vizet a bőrből, ugyanakkor ne kapjon kellemetlen szagot és furcsa megjelenést.

 

A pamut törölközők a tökéletes választás, amikor olyan minőségi terméket akarunk, amely elnyeli és fenntartja a bolyhos és bársonyos megjelenését egyidejűleg. Nem nedvesíti meg a levegőben lévő vízgőzök miatt, és azonnal felhasználta.

 

  1. Fenntarthatóság

 

Gondoltál már valaha, hogy mi az időszak, hogy mossa meg a fürdő törölközőt? Mennyi ideig használjuk? A törülközők összegyűjtik a bőrön és a baktériumok sokaságát, így kívülről szerezünk, így nagyon fontos az időintervallum, amelyre új, tiszta, tiszta. A bőrgyógyászok 3 felhasználás után javasolják a mosást, és nem támogatják a különböző emberek használatát.

 

A törülközőt tartósságot a mosási utasítások gyakorisága és betartása határozza meg. A termékről szóló legfontosabb információ még a címkén is van, így hosszú ideig lehet előnyben részesíteni a bolyhos és bársonyos fürdő törölközőt.

  1. A fürdő törölköző sűrűsége

 

A sűrűség nem döntő jellemző az ideális fürdő törölköző kiválasztásában, de meglehetősen nagy jelentőséggel bír, amikor abszorbens, luxus terméket akarunk. Így az alacsonyabb súlyú törülközőt a tornaterem vagy a konyhához tartozó kéztörlőnek tekintik. Vékonyabb, gyorsabb, és nagyon könnyű, míg egy nagyobb súlyú törülköző alkalmas fürdőszobára. Sűrűbb, inkább felszívódik, még akkor is, ha egy kicsit keményebb lesz. Ha azonban a megfelelő anyagot választja, akkor a kiváló minőség, a szárítás és a gyors felszívódás és a speciális tervezés előnyeit élvezheti.

 

Itt vagyunk a történet végén, de sokkal hasznosabb információ. Ha eddig a törülközők választásai a tervezésükön és színén alapultak, most biztosan figyelsz a minőségre. Célunk, hogy termékeket kínáljunk minden ügyfelünk számára. Ne felejtsük el megnézni webhelyünket, mind a kategóriában Textil fürdőszoba, ahol megtalálhatja a fürdő törölközőt és a gyökereket, hanem a többi kategóriába is.

 

Szeretettel,

Naru csapat

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.