Despre draperiile blackout

A Blackout függönyökről

A Blackout függönyökről

 

A nyugodt alvás egyik titka találtam az előző cikkben, amikor megvitattuk a minőségi vászon fontosságát, és nem csak. Kiterjesztettük a legfontosabb szempontokat, amelyeket még a szakaszban is felfedezhetünk hírek (Lásd itt), amelyet folyamatosan frissítünk ügyfeleinknek és üldözőinknek.

Ha úgy gondolja, hogy csak az ágynemű fontos, hogy minőségi alvás, csendes alvás, napok és éjszakák, amennyire csak lehetséges, tudják, hogy a mai cikkben megtudjuk, hogy a függöny rendkívül fontos szerepet játszik. Mi lenne az, hogy beszéljen az üteméről, amely az utóbbi időben az utóbbi időben van, és aminek van ideje a webhelyünkön.

Vagy van egy kérelmező munkahelye, vagy a baba elég gyakran ébred, vagy talán későn töltötte a barátaidat, a dolgok világosak, jó pihenő környezetre van szükséged, különösen a nap folyamán, mert az alvási órák hiányozhatnak a fizikai erősségre és koncentráció. Így a Blackout függönyök tökéletes lehetőség, különösen a hálószobában.

 

Miért és mit jelent?

 

Ezek a függönyök blokkolják a fényt, és segítenek az energiahatékonyságnak, így jobban pihenhetsz. Az átlátszatlan függönyök nagyon sűrű anyagokból és szövetekből készülnek, amelyek megakadályozhatják a nap behatolását és növelhetik a szobából izolált hő mennyiségét.

Általában, amikor átlátszatlan függönyökre gondolunk, elképzeljük a sötét és nehéz függönyöket. Bár a múltban néz ki, az igazság az, hogy most sok színben, stílusban és textíliában jönnek. Ez a fajta függöny sok előnye van, és egy nagyon gyakori modell a házassági hálószobákban és a gyermekek és csecsemőkészülékek között, de beilleszkedhet a helyiségek többi részébe a preferenciák és igények szerint.

 

Mielőtt díszítjük a házunkat, nagyon fontos, hogy egy kicsit dokumentáljunk a dolgok hasznosságáról és az életünkhöz jutó előnyökről, ezért úgy gondoltuk, hogy a legfontosabb szempontokat hozzuk létre, hogy meg kell ismernünk őket erről a burkolat típusa.

  1. Jobb alvás - Nyilvánvaló, hogy ezeknek a függönynek a fő célja, hogy a fényt annyit blokkolja. Készítsük el a helyiség légkörét, amennyire csak lehet, hogy jobban beállítja a test természetes alvási mintáit. A fény jelzi a készenléti állapotot, és a sötétség jelzi a pihenést és az alvást.
  2. Több intimitás - Drapes és könnyű függönyök, diaphan lehet esztétikai megjelenés, de nem kiváló az intimitás. Ha egy forgalmas környéken élsz, vagy egyszerűen csak személyes, intim környezetet akarsz, a ház főterületeiben bekapcsolt feszültségre való áttérés kiváló módja annak, hogy megkapja ezt a hatást.
  3. Energiaköltségek - Egy másik előny az energiaköltségek csökkentésének képessége. A legtöbb lakásban a hőenergia-veszteségek 15-25% -a az ablakokból származik. Azonban a Blackout függönyökkel az energia törvényjavaslat akár 25% -kal is csökkenthető. Például a nyár folyamán hűvös atmoszférát tarthat, ha blokkolja, hogy mennyire lehetséges a sugarak és a fény behatolására a szobában.

 

Most, hogy megismerkedtem ezzel az új tendenciával, hogy többet megtudtam a Blackout függönyökről és azok előnyeiről, a Naru csapat sok modellt, színeket és textúrát vár, amely az Ön kívánságainak megfelelően megrendelhető.

Szeretettel,

Naru csapat

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.