foto via @houzz.com

Hogyan lehet tökéletes fogadó

Mindig örömmel szeretem az embereket, akik meglátogatnak, és néhány nap múlva költenek. Bár ez jó, hogy a vendégek látogatása egy pár napig, akkor könnyen úgy érzi hangsúlyozni, amikor azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, az otthoni néz kifogástalan úgy, hogy otthon érezze magát. Mindössze annyit kell tenned, hogy megköszönjék ezeket, hogy tegyél magukat a helyükbe, és gondolj arra, hogyan szeretné üdvözölni.

A mai cikk arról szól, hogyan lehet tökéletes fogadó, ezért létrehoztunk egy listát a dolgok hangsúlyozására, amikor vendégei lesznek.

Az első dolog, ami azt gondolja, amikor a vendégeinkre gondolunk, aludtunk. Mindannyian meg akarjuk győződni arról, hogy a vendégek kényelmesek és jó éjszakai alvást tapasztalnak.

Fénykép Via @ Humz.com

Első, Az ágy. Függetlenül attól, hogy egy ágy vagy egy kanapéágy, egy jó matrac kényelmesen érzi magát, jól fogadja és csodálatos alvást ad nekik.

Esetében matrac Erősebb, ez nem feltétlenül rossz, mert néhányan közülünk jobban aludni egy merevebb felületen. Ezt a szempontot csak vastag és puha takaróval lehet megoldani a matrac felett, és a lap alatt rejtőzködik, lágyabb réteget biztosít.

Egy másik fontos szempont Fehérnemű az ágyhoz. A minőségi, illatos és tiszta vászongal elhelyezett ágy a vendégnek bizonyult, hogy érdekel a jólétével, és hogyan érzi magát otthon.

PaplanokEzek ideálisak bármely hálószobában, mivel különböző vastagságban vásárolhatók. A közepes súlyú takaró az év folyamán is alkalmas, még az év meleg időszakában is.

Is, Párnák prioritások. A jó minőségű párnákat nem szabad olyan gyakran helyettesíteni, mint az alacsonyabb anyagokból álló párnák, amelyek időben összegyűlnek vagy lapítottak, és ezek a nyugodt alvás alapja.

A vendégszobában hozzáadhat néhány hagyományos tartozékot gyertyák Illatos, pihentető őket az összes tevékenység szerint együtt.

Természetesen a vendég hálószobája nem kell hiányozni Törölköző. Tiszta és vasalódott. Ugyancsak célszerű az első és a testet kínálni minden személy számára.

Drapes és függönyök Nagyon fontos szempont, mert intimitást fognak adni nekik, és segítenek a vendégek pihenésében, különösen, ha az ölelés. De minden bizonnyal már abban az időben állt, amikor díszítette a szobát.

Ez vonatkozik a szekrény, aki már létezik a szobában, és aki néhány napig hasznos lenne az ő tartózkodása. Néhány rendelkezésre álló akasztó segít megőrizni a ruháit.

Ha a fogadó nem igényel pénzt vagy időpocsékolást, hanem figyelmet igényel a részletekre, így a vendég úgy érzi, üdvözlendő, és pihenésre és kényelemmel is van, még akkor is, ha nem az ő környezetében van. Számunkra a helyszínen sok textilanyagot talál, hogy a vendégek kellemes és csendesebbé váljanak.

Szeretettel,

Naru.ro csapat

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.