Cum sa alegi perdelele pentru fiecare camera

Hogyan válasszuk ki az egyes szobák függönyt

 

A függönyök voltak, és mindig az egyik elengedhetetlen tartozékok lesznek egy házban. A függöny ház egy üres ház, függetlenül attól, hogy milyen szép és modern berendezett. Egy jól megválasztott függöny, amely alkalmas a szobájára és a stílusodra, hozzáadódik a lakás értékéhez.

De nem minden függöny lehet bárhová. Meg kell tartanunk néhány egyszerű kritériumot, amikor megválasztják őket, és a siker garantálják. Tehát vegye fel, hogy milyen típusú függönyöket kell tenni minden szobában.

Minden szobához szükséges függönytípusok

  • A konyhai függönynek rövidnek kell lennie, nem pedig kényelmetlen. A konyhai függöny ajánlott hossza 1,25-1,5 méter. Az ideális függöny a konyhában véget ér a párkány felett. A konyhabútoraktól függően egyszerű, fehér függönyt vagy színes függönyt választhat, hogy vidám levegőt adjon a szobába.
  • A gyermek szobájának függönyének vidámnak kell lennie, vonzó a kis, és egy könnyű tisztító anyagnak. Hosszú ideig az átlagos függönyök ajánlottak, 5 centiméterrel végződnek a kalorifikátor felett. Nem célszerű megvásárolni a nagyon igényes anyagok függönyeit a baba szobájához
  • A hálószobai függönyök azok a hosszú függönyök a földön. Itt többet játszhatsz a modellekkel és a színekkel, és megvásárolhat egy függönyt, amely megfelel a hálószobában lévő stílusnak. Ha klasszikus függönyök vagy, sok fehér függöny várja a választást. És aggódsz, egy fehér függöny minden hálószobába és minden otthonba illeszkedik.
  • Az élő függönyök hosszúak lehetnek a padlóra, vagy nagyon hosszúak - 15-20 centiméter állnak a padlón. Az életben javasoljuk, hogy elegánsabb függönyöket használjanak, amely több drága anyagból készült, hogy elegáns levegőt adjon az egész szobába. A színeknek a bútorok, a falak és a szobai stílus szerint kell alkalmazni őket.

Ahhoz, hogy a függöny jól nézzen ki, ne feledje, hogy a megfogó rendszernek 15-30 centiméterrel kell lennie, mint az üveg, és a függöny néhány hüvelyk rövidebb, mint a függönyök.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.