Cum sa alegi draperiile pentru fiecare camera

Hogyan válasszunk drapékokat minden szobában

Mivel már megvitattuk a függönyöket a fényképezőgép szerint, most már beszélgetett a drapesről. A függönyök nem csak a szoba megjelenését fejezik ki, hanem rendkívül hasznosak, különösen, ha intenzíven megvilágított területen élnek. A vastagabb függöny kínálja a csendes alvási éjszakát, amire szüksége van, és a nap gyönyörű megjelenése a kívánt szoba.

Természetesen, mint a függönyökben, és a drapériák a helyiség szerint választhatók, ahol el akarják tenni őket. Ne feledje, hogy jelzi, hogy a függönyöknek néhány centiméterrel rendelkeznek a függöny mellett, hogy megmutassa a legjobbat.

Az egyes szobákra vonatkozó drapériák

  • A konyhai függönyök gyakran tisztán dekoratívak. Ezért, rövid függönyök, vékonyabb anyagok, mivel egyébként a legtöbbet vonják le. Meg kell választania a drapérokat, hogy illeszkedjen a függönyökhez, és kellemes legyen.
  • A gyermekkamrának függönyének a vidám és élő színekben kell lennie, amelyek vonzzák. Minél több szobája van az elrendezett ízén, annál könnyebb lesz az idejében tölteni. A függöny vastagságát a gyermek szerint kell választani, de még mindig azt javasoljuk, hogy ne legyen rendkívül vastag anyag. Néhány gyermeknek szüksége van egy kis fényre éjszaka, hogy kényelmesen érezze magát.
  • A hálószobának függönyei jobban átlátszatlanok, megakadályozva, hogy a fény behatoljon a szobába. A legmegfelelőbb az lenne, ha az áramkimarabolásokat választaná, ezek a függönyök vastagabb anyagban, amely nem hagyja, hogy a fény behatoljon a szobába.
  • A nappaliban lévő drapéria nagyon hosszúnak kell lennie, mint a függönyök. Figyelembe véve, hogy dekoratívabb szerepük van, vékonyabbak és elegánsabb anyagok lehetnek egy szoba szerint. A nagyon hosszú függönyök és függönyök a valóságban nagyobb szoba érzését adják, ezért a nappaliban is kiválasztják őket.

A modellek, a színek és a textúrák, a hatalmas tartományból, a preferenciák és a stílus függvényében választhat.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.