Servicii complete de curățare a perdelelor și draperiilor la domiciliu

Programari telefonice : 0745556278

Ce oferim?

  • Confort și Conveniență: Economisește timp și efort, lăsându-ne pe noi să ne ocupăm de toate aspectele curățării perdelelor și draperiilor tale.
  • Calitate și Profesionalism: Oferim servicii de înaltă calitate și un tratament atent pentru fiecare articol, asigurându-ne că îți depășim așteptările.
  • Curățare Personalizată: Indiferent de materialul perdelelor și draperiilor tale, ne asigurăm că vor fi curățate și întreținute în mod corespunzător, inclusiv materiale care necesită tratamente speciale sau nu pot fi spălate clasic.
  • Asistență Personalizată: Echipa noastră este mereu disponibilă pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a te ghida pe tot parcursul procesului.

Garanție 100%: Suntem mândri să oferim o garanție de satisfacție completă pentru fiecare serviciu oferit. Dacă nu sunteți complet mulțumit, lucrăm până când sunteți încântat de rezultate.

1. Demontare profesionala

Expertiza noastră începe cu demontarea atentă a perdelelor și draperiilor de la domiciliul tău, garantând o manipulare sigură și precisă.

Rezerva acum

2. Colectare și Transport:

Ne ocupăm de transportul perdelelor și draperiilor către facilitățile noastre specializate de curățare, asigurându-ne că ajung în siguranță pentru a fi revitalizate.

3. Curățare Avansată:

Folosim tehnici și echipamente de curățare de ultimă generație pentru a elimina eficient murdăria și petele, restaurând strălucirea și prospețimea textilelor tale.

4. Proces de Calcare Profesional:

Fiecare articol este călcat cu grijă și atenție pentru a garanta un finisaj impecabil și o aparență perfectă.

Caption

5. Livrare și Montare la Domiciliu:

Te bucuri de confortul casei tale imediat ce revenim cu perdelele și draperiile proaspete și curate, montându-le cu precizie la locul lor.

Durata procesului:

  • Standard: Procesul de curățare și pregătire poate dura între 3 și 5 zile, asigurându-ne că fiecare articol primește atenția și îngrijirea necesare pentru rezultate excelente.
  • Opțiune de Urgență: Dacă ai nevoie de servicii mai rapide, oferim o opțiune de "Taxă de Urgență" pentru lucrări finalizate în doar 2 zile.

Lasa-ne un mesaj: